Living - Salon

Interiorului camerei de zi precum și cea a bucătărie i se oferă cerințe foarte mari, deoarece aceste două camere caracterizează atmosfera întregii case. De aceea pentru  crearea unei camere originală și frumoasă nu este nevoie de lucrat doar asupra stilului dar și asupra mobilei. Înainte de a alege mobila în camera de zi în Chișinău, este important să decideți care este gama de culori potrivită pentu Dvs. În cazul în care în casa Dvs se întîlnesc deseori oaspeți, atunci puteți alegi din gama de culori luminoase și reci. Însă pentru o atmosferă liniștită și relaxantă – alegeți din culorile calde și liniștite.

Dacă doriți puteți să împărțiți camera de zi în mai multe părți, utilizînd culori diferite. Spre exeplu sala unde luați masa să fie în culoarea bej, iar zona pentru TV în culori reci.

Culorile reci sunt baza camerelor de zi.

Anume în camera de zi este plăcut de a aduna oaspeții și să priviți filme împreună. De aceea în această cameră trebuie să fie comod tuturor. Iar comoditatea este cunoscut pentru toți că depinde de mobilier.

În fiecare cameră de zi există o zonă de odihnă, în care trebuie să predomine un confort maxim. Aranjarea sa depinde în întregie de calitate mobilierului moale: fotolii și canapele. Numărul de locuri este mai bine prevăzut în avans, deoarece locuri trebuie să ajungă pentru toți membrii familiei, dar și pentru oaspeți. Pentru camerele de zi, se poate lua în considerare sistemele modulare care pot fi transformate într-un fotoliu sau într-un dulap.

Mesele pentru reviste și dulapurile.

Cînd problema cu alegerea mobilierului moale este finalizată, se încep căutările unei mese pentru reviste. Acest element este foarte comod și funcționabil, dar în același timp va decora orice încăpere. Designul poate fi creat pe roți, dar în același timp și fără. Dimensiunea medie a mesei este de 50 cm înălțimea. Dacă clientul dorește, atunci mibilierul poate fi creat în funcție de mărimile dorite si la fel din materialul dorit – MDF, sticlă, lemn. Cabinetul de mobilier pentru camera de oaspeți în Chișinău -  este o altă componentă obligatorie pentru fiecare interier. Tot feluri de rafturi, dulapuri laterale pot fi alcătuite din mai multe secțiuni, în care este convenabil să se păstreze suveniruri, cărți.

Pentru a crea soliditate în interier, cel ai bine se potrivește un perete. Fatada să fie semi-transparentă și rafturile de tip articulat, să fie instalate acolo unde este necesar mărirea vizuală a dimensiunii sufrageriei. Rafturile sunt optie pentru camerele mici, practice și în special ideale pentru decorarea unei biblioteci.

Mobila pentru camera de oaspeți  - un element suplimentar.

Fiind proprietarul unui apartament spațios, puteți completa interiorul sufrageriei cu diverse piese de mobilier. De exemplu pentru a crea o sală unde veți lua masa, este imposibil să fie  fără masă. Modelele cu colțurile rotunjite sunt mai populare, deoarece sunt mai în siguranță pentru copii și mult mai spațioase.

Sertarele de asemenea sunt un element des întîlnit în camera de zi. În plus față de interiorul său ele îndeplinesc deseori o funcție decorativă din exterior. Pe acesta puteți aranja rame cu poze, suvenire, echipamente video sau audio.

Mobila pentru sufragerie din Chișinăău de la compania Antonia este o calitate impecabilă, stil și durabilitate. O gamă largă și disponibilitate a modelelor noasstre vă va mulțumi tuturor cumpărătorilor, iar transportul gratuit vă va face cumpărătura mai plăcută.


Despre mobila