Mobila Moale

Fiecare proprietar care are o casă proprie sau apartament își pune întrebarea ”Cum se amenajează interiorul în sufragerie? Deoarece această cameră nu este destinată doar pentru odihnă, ci și să fie funcțională pentru membrii familiei pe timp de seară sau pentru oaspeții care intră. Prezența în această cameră nu trebuie să provoace disconfort sau reacție negativă. Mobilierul moale în sufragerie nu include doar scaunele și dormitoarele. Aici se includ și scaunele cu tapițărie. Aceste accesorii  pentru mobilier sunt de asemenea capabile de a oferi propietarilor senzația de confort la sfîrșitul săptămînii sau chiar și în  zilele săptămînii.

Mobilier moale: criteriul de alegere.

Ne luînd în considerare faptul că mobilierul modular este reprezentat astăzi într-o gamă largă, nu este atît de ușor să o alegeți. Dar dacă vă veți baza pe anumite criteirii, atunci alegerea va fi ușoară, simplă și mai reușită.

  • Corespondență anatomică. Mobilierul de calitate trebuie să corespundă parametrilor de bază ai corpului uman. Mîinile, picioarele, spatele unei persoane au nevoie de odihnă zilnică. Aflîndu-vă într-un  astfel de scaun ve-ți avea un efect benefic asupra corpului și vă va oferi o odihnă completă.
  • Aspect estetic la exteior. Atunci cînd procurați mobilă pentru sufragerie în Chișinău atrageți atenția ca ea să fie atrăgătoare la exteior, să aibă cusături netede și să fie bine acoperită.
  • Prezența defectelor, deformărilor va face mobila să nu fie atractivă și prin urmare să nu fie procurată.
  • Repectarea cerințelor de igienă. În materialele utilizate la fabricarea mobilierului nu ar trebui să existe substanțe toxice. Deoarece oamenii pot să petrecă foarte mult timp pe canapeaua din sufragerie, ceea ce înseamnă că sănătatea acestuia trebuie să fie în siguranță.

Aceste criterii sunt obișnuite, de accea pot fi utilizate atît pentu mobila moale cît și pentru cea de dulap.

Canapeaua pentru dormitor -  cum să alegem?

Dacă vi sa pus problema de a alege canapeaua pentru sufragerie, țineți minte că în această cameră trebuie să se armonizeze totul, de la masă pînă la candelabru. Canapeaua poate fi folosită atît pentru a ședea cît și pentru a dormi, de aceea designul acesteia trebuie să fie cît se poate de confortabil. În acest caz, este mai bine să alegeți din modelele cu spate de tensiune, perne confortabile și un cadru din metal. Combinarea acestui tip de construcție, vă va asigura o odihnă de înaltă calitate și un somn îndeplinit.

În ceea ce privește tapițeria, pentru soluții moderne, textile și pielea ecologică sunt potrivite. Tapițeria de o singură culoare se potrivește cu culori mai închise sau o culoare aprinsă dar de o nuanță. Pentru interior de stil clasic, este mai bine să alegeți pielea naturală sau un înlocuitor, dar să fie calitativ. Mobilierul moale pentru camera de zi în Chișinău cu astfel de tapițărie mereu va arăta luxos și costisitor.

Jacquard, velur, tapiserie – aceste materiale sunt bune nu mai puțin, dar sunt mai captivante în curățenie.

După cum ați observat alegerea unei canapele și a unui mobilier moale este un lucru dificil, dar în același timp și plăcut. Ne luînd în considerare timpul piedut, în final vă veți oferi plăcere sub formă de odihnă zilnică, pe o canapea confortabilă, care vă va păstra carne și vă a restabili puterile.

 

Canapea  Griton
Canapea Griton

Mecanismul ridicare "Delfin" -asigură confortul pentru fiecare zi Zona spaţioasă pentru lenjeri.....

506,00€
Canapea Fabio
Canapea Fabio

Mecanismul ridicare "Delfin" -asigură confortul pentru fiecare zi Zona spaţioasă pentru lenjeri.....

570,00€
Coltar Fabio
Coltar Fabio

Mecanismul ridicare "Delfin" -asigură confortul pentru fiecare zi Zona spaţioasă pentru lenjeri.....

769,00€
Coltar Fabio 2
Coltar Fabio 2

Mecanismul ridicare "Delfin" -asigură confortul pentru fiecare zi Zona spaţioasă pentru lenjeri.....

943,00€
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Despre mobila